Любіть Оклахому!

Є тільки один засіб здивувати людей в Україні — заговорити українською :)

середу, 20 червня 2007 р.

ЕУ



хто куда, а ми в Європу:)

неділю, 17 червня 2007 р.

Юлія Миколаївна

4 червня 2007 року о 20-26 в місті Мукачеві... Микола Міщенко - один такий дядько.. пластун і відомий музикант - став батьком:) себто в його родині народилася маленька донечка!

З чим ми його і привітали!

А вчора, 16 червня були хрестини! Таїнство хрещення правив греко-католицький священик в Мукачеві в церкві Пресвятої Богородиці. Мала весь час мовчала і лише під кінець, як священик до неї говорив - дала про себе знати:)

Гарно все було:)

неділю, 10 червня 2007 р.

По-львіському захмелений Положинський:)

Учора купа п*яної ужгородської міської інтелігенції брало участь у фестивалі пива від Львівського.
проте. серед тої інтелігенції попадалися цілком нормальні і, зрозуміло за чим прийшлі, учасники концерту. Бо прийшли послухати і відірватися під Тартак.

Оце слово Тартак більш відоме під іменником "Сашко Положинський":)

Мені особисто концерт сподобався... враховуючи частотність подібних дійств в Ужгороді... але нічого надзвичайного такого не було..

Приємно, що Сашко впевнено і вперто просуває здорову ідею українства. І йому, що головне - то вдається.. Особливо толерантно він поводився з інтелігенцією, котра час до часу показувала деякі свої пальці...

На загал, враження таке, що більшість ужгородців не готова сприймати подібного роду акції... (я вже не кажу про такі складні матерії і форми як картини чи література)... і я впевнений, що мистецьку насолоду отримали ті, хто туди прийшов за нею, а не напицця піва... хоч і Львівського:)

суботу, 2 червня 2007 р.

е.

е. такі діла... всьо міняється......